Vores brands

Katrine & Alfreds brandet blev lanceret i 1995. Brandet er opkaldt efter Katrine og Alfred Pedersen, som er Mads Ulrik Pedersens forældre. De grundlagde gartneriet i 1948 i Bellinge på Fyn. Brandet blev til i et samarbejde mellem os og Coop Danmark og forhandles i SuperBrugsen, Kvickly og Irma landet over.

Katrine & Alfreds sortimentet består af Classic tomater (store, runde tomater), San Marzano tomater, Peberfrugter, Stammeagurker og vores sidste tiltag: Katrine & Alfreds Uperfekte agurker, som er skæve, ”grimme” krumme agurker men af samme høje kvalitet, som den I kender.

Pedersens Udvalgte brandet blev lanceret i 2016. Brandet er opkaldt efter Mads Ulrik Pedersen, som er 4. generation af gartnere i gartneriet Nordic Greens. Brandet blev til i et samarbejde mellem os og Salling Group og forhandles i Bilka, Føtex og Netto landet over.

Pedersens Udvalgte sortimentet består af Runde tomater, San Marzano, August tomater, Ida tomater, Anna tomater, Stammeagurker, Snack Mix tomater, Snack peberfrugter, Blok peberfrugter, ketchup, pastasauce og vores yderst populære Pedersens Fravalgte tomater og agurker.

Katrine & Alfreds Uperfekte agurker

Katrine & Alfreds Uperfekte agurker er helt perfekte i smagen, men har små skønhedsfejl der betyder, at de ellers ville være sorteret fra. Det kan være størrelsen eller formen der falder lidt udenfor det perfekte til en 1. klasses stammeagurk, men kvaliteten er helt den samme.

Pedersens Fravalgte

Pedersens Fravalgte tomater og agurker har små skønhedsfejl i udseendet, men den gode kvalitet og smag er den samme, så de har fået en velfortjent plads på hylderne. Tomaterne er søde og skønne, og agurkerne er sprøde og grønne, og så hjælper de med at nedbringe mængden af madspild, og det er noget vi, hos Nordic Greens, godt kan lide!